Herfst- Wintergerechten:
in overleg met u werken wij vanaf 6 personen ook volledig op maat
Indien u een bestelling plaatst voor de zondag kan u deze zaterdag afhalen en verpakken wij alles in koelboxen zodat deze gegarandeert koel blijven tot zondagavond !
Aperitiefhapjes
Koud
(Glaasjes)
Zalmtartaar, dille | € 4,5 |
Foie, peer, peperkoek | € 4,5 |
Zachte geitenkaas, tomaat, gefruite ui | € 4,5 |
Warm
(Ovenhapjes)Mini quiche (veggie) | € 3 |
Mini pizza | € 2 |
Bladerdeeg Lolly ( gerookte zalm , Comté kaas) | € 4 |
Bruschetta, spek, zachte geitenkaas | € 3 |
Voorgerechten
Koude voorgerechten
(min. 6 stuks per gerecht)
Carpaccio van rund, rucola, Parmezaan, truffel | € 18 |
Ganzenlever terrine, appel-peer compotte, brioche | € 22 |
Vitello tonato, sucrine | € 15 |
Burrata, gegrilde vijg, hazelnoot, balsamico (Veggie) | €16 |
Warme voorgerechten
(min. 6 stuks per gerecht)
Gegrilde coquille, zalfje van knolselder, blanke botersaus | € 22 |
Ravioli bospaddestoelen, mascarpone truffelsaus | € 18 |
Raviolini "King Crab", blanke botersaus, zeste van citroen "Sorento" | € 20 |
Gelakt buikspek, morilles, gegrilde groene asperge | € 18 |
Hoofdgerechten
Vis
(min. 6 pers. per gerecht)
Kabeljauwhaasje, gegrilde groene asperge, Shiitake, Hollandaise saus, bieslookpuree | € 26 |
Tongrolletjes in kreeftensaus, prei puree, handgepelde grijze Noordzee garnaal | €24 |
Kreeft ( 800gr.) op Italiaanse wijze ( pasta,kruidensausje,geraspte Parmezaan) | dagprijs |
Vlees
(min. 6 pers. per gerecht)
Hertenfilet, zalf van knolselder, bospaddestoelen, appeltje met veenbessen, aardappelgratin | € 35 |
Parelhoen suprème, fine Champagnesaus, morilles, gebakken witloof, aardappelgratin | € 29 |
SoepBospaddestoelensoepBisque van kreeft |
€10/liter €18/liter |
Desserts
(min. 6 pers. per gerecht)
Chocolademousse / framboos / caramel | € 10 |
Tiramisu "Mangetout", hazelnoot Piëmonte | € 10 |