Herfst- Wintergerechten:
in overleg met u werken wij vanaf 6 personen ook volledig op maat
Indien u een bestelling plaatst voor de zondag kan u deze zaterdag afhalen en verpakken wij alles in koelboxen zodat deze gegarandeert koel blijven tot zondagavond !
Buffetten ( onze buffetten worden aanzien als een volwaardige maaltijd waarin zowel voor- als hoofdgerecht in zijn voorzien!)
Zuiders buffet* (ideaal voor verjaardag, communie of lentefeest) |
€ 50 / pp (min. 6 pers.) |
Burrata, basilicum olie, honing tomaat
Carpaccio van rund, rucola
Koude pasta salade, gerookte zalm, lente ui,
Griekse feta salade, watermeloen
Gegrilde scampi (Black Tiger) salade
Assortiment brood
Gemengd buffet* |
€ 45 / pp (min. 6 pers.) |
Sopressa salami
Truffel salami
Albondigas
Mozzarella spies
Parmaham
Gerookte zalmfilet
Eitje gevuld met krab
Tomaat (gepeld en uitgehold) met grijze garnalen
Gemarineerde reuze gambas
½ baby kreeft € 20/pp extra
*Garnituren inbegrepen:
Sausjes, vinaigrette , gemengde salade, tomaat-komkommersalade, koude aardappelsalade
Fijne charcuterie schotel* |
€ 35 / pp (min. 6 pers.) |
Gekookte ham met aspreges
Prepare van de chef
Sopressa salami
Truffel salami
Kipfilet
Mozarella spiesje
Albondiga
Rilette van gans
*Garnituren inbegrepen:
Sausjes, vinaigrette , gemengde salade, tomaat-komkommersalade, koude aardappelsalade
Visbuffet* |
€ 50 / pp (min. 6 pers.) |
Eitje gevuld met krab
Gerookte paling
Tomaat (gepeld en uitgehold) met grijze garnalen
Gemarineerde reuze gambas
Zalmmoot
*Garnituren inbegrepen:
Sausjes, vinaigrette , gemengde salade, tomaat-komkommersalade, koude aardappelsalade
½ baby kreeft € 20/pp extra
Mangetout buffet €50/pp ( min. 6 personen)
Warm / Koud ( wordt aanzien als voorgerecht en hoofdgerecht)
Koud:
Ceasar salade "Polderkip"
Salade Niçoise
Warm:
Rigatone "Amatriciana", guanciale, tomaat
Linguine scampi (Black Tiger), courgette, oesterzwam, Parmezaan, mascarpone
Koud:
Ceasar salade "Polderkip"
Salade Niçoise
Warm:
Rigatone "Amatriciana", guanciale, tomaat
Linguine scampi (Black Tiger), courgette, oesterzwam, Parmezaan, mascarpone
Luxe visbord
Per 2 personen €65/pp
1/2 Kreeft, gerookte zalm, handgepelde grijze garnaal, eitje met krab, groene asperge, tomaat, komkommer, koude aardappel salade, verse cocktail.
* De producten waarmee wij werken zijn steeds marktafhankelijk, waardoor ook onze prijzen kunnen schommelen !
1/2 Kreeft, gerookte zalm, handgepelde grijze garnaal, eitje met krab, groene asperge, tomaat, komkommer, koude aardappel salade, verse cocktail.
* De producten waarmee wij werken zijn steeds marktafhankelijk, waardoor ook onze prijzen kunnen schommelen !
Extra brood |
|
Pain d’antan bruin | € 6 / stuk |
Stokbrood | € 2.75 / stuk |
Noten rozijnenbrood | € 9.5 / stuk |