Zaterdag 1 November OPEN van 9u tot 13u
Indien u een bestelling plaatst voor de zondag kan u deze zaterdag afhalen en verpakken wij alles in koelboxen zodat deze gegarandeert koel blijven tot zondagavond !
Aperitiefhapjes
Koud
(Glaasjes)
| Zalmtartaar, dille | € 4,5 |
| Foie, peer, peperkoek | € 4,5 |
| Zachte geitenkaas, tomaat, gefruite ui | € 4,5 |
Warm
(Ovenhapjes)| Mini quiche (veggie) | € 3 |
| Mini pizza | € 2 |
| Bladerdeeg Lolly ( gerookte zalm , Comté kaas) | € 4 |
| Bruschetta, spek, zachte geitenkaas | € 3 |
Voorgerechten
Koude voorgerechten
(min. 6 stuks per gerecht)
| Carpaccio van rund, rucola, Parmezaan, truffel | € 18 |
| Ganzenlever terrine, appel-peer compotte, brioche | € 22 |
| Vitello tonato, sucrine | € 15 |
| Burrata, gegrilde vijg, hazelnoot, balsamico (Veggie) | €16 |
Warme voorgerechten
(min. 6 stuks per gerecht)
| Gegrilde coquille, zalfje van knolselder, blanke botersaus | € 22 |
| Ravioli bospaddestoelen, mascarpone truffelsaus | € 18 |
| Raviolini "King Crab", blanke botersaus, zeste van citroen "Sorento" | € 20 |
| Gelakt buikspek, morilles, gegrilde groene asperge | € 18 |
Hoofdgerechten
Vis
(min. 6 pers. per gerecht)
| Kabeljauwhaasje, gegrilde groene asperge, Shiitake, Hollandaise saus, bieslookpuree | € 33 |
| Tongrolletjes in kreeftensaus, prei puree, handgepelde grijze Noordzee garnaal | €24 |
| Kreeft ( 800gr.) op Italiaanse wijze ( pasta,kruidensausje,geraspte Parmezaan) | dagprijs |
Vlees
(min. 6 pers. per gerecht)
| Hertenfilet, zalf van knolselder,poivradesaus, bospaddestoelen, appeltje met veenbessen, aardappelgratin | € 35 |
| Parelhoen suprème, fine Champagnesaus, morilles, gebakken witloof, aardappelgratin | € 29 |
SoepBospaddestoelensoepBisque van kreeft |
€10/liter €18/liter |
Desserts
(min. 6 pers. per gerecht)
| Chocolademousse / framboos / caramel | € 10 |
| Tiramisu "Mangetout", hazelnoot Piëmonte | € 10 |

